Ook Storage systemen voor pick-ups!

Gepubliceerd door Ronald op

Misschien heeft u onze Defender Storage solution al gezien, die mooie opbouw op de laadbak van de Defender 130. Gemaakt van super stevig maar erg licht Aluminium. Ons prototype hebben we laten spuiten met Line-X. Ook is het mogelijk om de opbouw componenten in alle kleuren gepoedercoat te krijgen.

Het principe is eenvoudig, het systeem is in een half uur te monteren of te demonteren. Hij bestaat namelijk uit maar 3 componenten. 2 zijkisten en een dakpaneel waar de achterklep aan vast zit. Is de vakantiereis voorbij en moet de huif weer terug? Gewoon wisselen en opstapelen in de garage of op zolder.

De opbouw is als pakket te verkrijgen waarbij u zelf de montage kunt doen. Twee linkerhanden of geen tijd? Geen probleem, dan regelen wij het voor u. Neem even contact met ons op via het formulier of telefonisch.

Veel prachtige foto’s zijn ook te vinden op ons Instagram account @unchartedOffroadTrailers

Hieronder een impressie.

[rev_slider alias=”PickupStorage”]

Categorieën: News

Ronald

Eigenaar en designer van Offroad Trailers en outdoor artikelen