Gratis Daktent tot einde jaar! Free rooftent with purchase!

Gepubliceerd door Ronald op

Deze aktie loopt tot eind 2018!

Kies een van onze 3 modellen Offroad trailers en krijg er een gratis daktent bij ter waarde van maximaal 1200,- euro. Mocht je een grotere/andere tent willen, dan kopen we een andere tent die perfect past bij wat jullie wensen en krijg je een korting van 1200,- euro op de perfecte daktent!

Wij bouwen offroad trailers in oplages van 10 stuks. We hebben nog een paar trailers beschikbaar binnen de oplage die we nu aan het produceren zijn. Je kunt daarom nog vóór de zomervakantie met jullie nieuwe offroad trailer er op uit trekken als je (snel) beslist. De volgende serie gaan we waarschijnlijk starten in April en (afhankelijk van het gekozen model) worden geleverd in Juli.

– – – – – – – – – – – – English – – – – – – – – – – – 

This offer ends 31st of december 2018
Purchase one of our 3 models of Offroad trailers and you will receive a free rooftot tent with a value of 1200,- euros. If you’d rather have a larger or other rooftop tent, you can order one through us and get a discount of 1200,- euros on your perfect tent. 

We build our Offroad trailer is series of 10. We have a few left on our current lineup and if you act quick, then you can be off with your own Uncharted Offroad trailer before the summer starts! The next series is set to be produced as of April and will be available for pickup (probably) in July.

Categorieën: NewsPromos

Ronald

Eigenaar en designer van Offroad Trailers en outdoor artikelen