Model Overzicht

Helaas is het in 2022 niet mogelijk om een UOT geleverd te krijgen. Momenteel zijn we bezig met een reorganisatie en optimalisatie ronde gebaseerd op alle lessen die we geleerd hebben in het produceren van de eerste modellen in de afgelopen jaren.

W´él is het mogelijk om een reservering te maken, we verwachten de productie in het 4e kwartaal van 2022 op te starten en de eerste trailers uit te kunnen leveren in de loop van het eerste kwartaal.

Nieuwe aanpak

We hebben gemerkt dat elke UOT heel specifiek gebouwd wordt voor elke klant. Wat voor u natuurlijk fantastisch is, maar betekend dat sommige klanten heel ver moeten afreizen naar onze locatie om dit allemaal te regelen, wat het ook later lastiger maakt om ‘even’ langs te komen voor aanpassingen, upgrades en mogelijke garanties.

Daarom willen we per 2023 gaan samenwerken met diverse Offroad Specialisten, ook diégene veel dichter bij u in de buurt. Wij zullen dan de UOT uitleveren aan de specialist bij u in de buurt, zij zullen dan de volledige inbouw/afbouw voor u gaan verzorgen. U heeft dan in de toekomst een aanspreekpunt in de buurt, bij waarschijnlijk uw eigen specialist. Is uw specialist nog niet bij ons/met ons bekend, laat ze dan even contact opnemen voor de mogelijkheden.


Offroad Camping Trailer with Rooftop tent and kitchen is being displayed.

Go camping the day that you collect your Offroad Trailer! **


Offroad Trailing is driven through river

UOT “Customs”

In de nieuwe toekomstige situatie zal het ook eenvoudiger worden om custom UOTs te kunnen leveren. Denk dan aan transporters voor offroad motoren voor b.v. expedities naar IJsland, of onderstellen voor eigen opbouw.

Hierover berichten we u later dit jaar meer.

* De verwachtte verkoopprijzen voor 2022/2023 worden momenteel berekend. Door de stijgende staalprijzen en prijsverhogingen van toeleveranciers kunnen we pas begin 2022 een prijsindicatie geven. Exclusief kosten RDW inspectie, chassisnr inslag en tenaamstelling.