Model Overzicht

Om het kiezen iets makkelijker te maken hebben we 3 uitvoeringen voor u bedacht. De Alpha, Delta en Omega

ALPHA

€ N/A,-*      (Prijzen voor 2022 worden nog bepaald)

Start with the basics and add your own gear!**

De ‘Alpha’ is al direct een geweldige offroad trailer en stelt u in staat om uw eigen kampeer spullen mee te nemen. De Alpha is een ‘basic’ trailer en heeft geen ingebouwde Electra, Water of Gas. Hij is wél uitermate geschikt voor de handige ‘doe-het-zelver’ om verder uit te breiden. Het uitbreiden kan prima met onze Uncharted Accessoires maar dat is natuurlijk geen verplichting. Wilt u custom werk? Kijk dan bij de Omega optie.

  • Breedte: 190 cm
  • Lengte: 200 cm
  • Totale Lengte: 315 cm
  • Hoogte: 170 cm
  • Bodemvrijheid: 60 cm
  • Leeg gewicht: 650 kg
  • Maximum totaal gewicht: 1750 kg

Benieuwd naar de overige accessoires? Klik dan hier.


Offroad Camping Trailer with Rooftop tent and kitchen is being displayed.

DELTA

€ N/A,-*      (Prijzen voor 2022 worden nog bepaald)

Go camping the day that you collect your Offroad Trailer! **

Op de dag dat u de ‘Delta’ komt ophalen hoeft u alleen uw bagage er in te doen en u kunt op reis. ‘Delta’ is een stap méér. Het is de Alpha + Slide-out lade voor uw koelkast óf voor Euronorm bakken. De zijkoffer bevat de gas voorziening en de keukenunit, waarbij het kookstel + watervoorziening met kraan en spoelbakje, gemonteerd zitten op de klep. U tankt eenvoudig water bij via de waterdop aan de zijkant en slaat ruim 50 liter water op binnenin de UOT opbouw. 

De andere zijkoffer bevat het electronische gedeelte bestaand uit de accu, USB aansluitingen voor telefoons en tablets, als ook de aansluiting voor bijvoorbeeld uw compressor koelkast. Bijladen van de accu gaat tijdens het auto rijden. Daarnaast is er in deze koffer nog voldoende ruimte voor uw bagage of etensvoorraad.

Benieuwd naar de overige accessoires? Klik dan hier.


Offroad Trailing is driven through river

OMEGA Custom werkzaamheden

€ N/A,-*      (Prijzen voor 2022 worden nog bepaald)

Aangepast naar uw eigen wensen**

Voor 2022 is het mogelijk om (door een aangesloten partner bedrijf) uw UOT aan te laten passen naar uw eigen wensen, dit zal niet (meer) door Uncharted Offroad Trailers uitgevoerd worden.

U kunt uw Alpha of Delta trailer ná oplevering zelf ophalen en naar een externe partner óf naar een offroad specialist van uw eigen keuze brengen. Zij zullen dan met u samen de aanvullende wensen doornemen en eventueel bij onze fabriek extra accessoires kunnen bestellen.

Het profijt is dat u dan voor support, onderhoud en garantie aan de ingebouwde accessoires dichter bij huis terecht kunt.

Benieuwd naar de overige accessoires? Klik dan hier.

* De verwachtte verkoopprijzen voor 2022 worden momenteel berekend. Door de stijgende staalprijzen en prijsverhogingen van toeleveranciers kunnen we pas begin 2022 een prijsindicatie geven. Exclusief kosten RDW inspectie, chassisnr inslag en tenaamstelling.

** Standaard wordt een UOT niet geleverd met een daktent. De keuze voor een daktent is voor iedereen en voor elke reis anders. Graag adviseren we u welke tent het beste in uw situatie geschikt is.