Model Overzicht

Om het kiezen iets makkelijker te maken hebben we 3 uitvoeringen voor u bedacht. De Alpha, Delta en Omega

ALPHA

€ 13.500,-*      (Inclusief BTW € 16.335,- )

Start with the basics and add your own gear!**

De ‘Alpha’ is al direct een geweldige offroad trailer en stelt u in staat om uw eigen kampeer spullen mee te nemen. Hij is uitermate geschikt voor de handige ‘doe-het-zelver’ om verder uit te breiden. Het uitbreiden kan prima met onze Uncharted Accessoires maar dat is natuurlijk geen verplichting.

  • Breedte: 190 cm
  • Lengte: 200 cm
  • Totale Lengte: 315 cm
  • Hoogte: 170 cm
  • Bodemvrijheid: 60 cm
  • Leeg gewicht: 650 kg
  • Maximum totaal gewicht: 1750 kg

Benieuwd naar de overige accessoires? Klik dan hier.


DELTA

€ 16.500,-*      (Inclusief BTW € 19.965,- )

Exprience offroad camping from day 1 your own gear!**

Op de dag dat u de ‘Delta’ komt ophalen hoeft u alleen uw bagage er in te doen en u kunt op reis. ‘Delta’ is een stap méér. Het is de Alpha + Slide-out lade voor uw koelkast óf voor Euronorm bakken. De zijkoffer bevat de gas voorziening en de keukenunit, waarbij het kookstel + watervoorziening met kraan en spoelbakje, gemonteerd zitten op de klep. U tankt eenvoudig water bij via de waterdop aan de zijkant en slaat ruim 50 liter water op binnenin de UOT opbouw. 

De andere zijkoffer bevat het electronische gedeelte bestaand uit de accu, USB aansluitingen voor telefoons en tablets, als ook de aansluiting voor bijvoorbeeld uw compressor koelkast. Bijladen van de accu gaat tijdens het auto rijden. Daarnaast is er in deze koffer nog voldoende ruimte voor uw bagage of etensvoorraad.

Benieuwd naar de overige accessoires? Klik dan hier.


OMEGA

€ 19.900,-*      (Inclusief BTW € 24.080,- )

Travel in Luxury, all inclusive!**

‘Omega’, de naam zegt het al. Eindelijk echt luxe -offroad- kamperen en de mogelijkheid om te gaan en staan waar niemand u achterna komt. De ‘Omega’ heeft alles van de vorige modellen heeft, maar het LPG gas/water en electra systeem wordt zo veel mogelijk onder de trailer weggewerkt voor maximale bagage ruimte. Ook heeft deze uitvoering een hogere stroom capaciteit door de grotere accu. Bijladen gaat ook weer tijdens het rijden, via het zonnepaneel of middels aansluiting aan het reguliere stroom netwerk (ook op de camping).

‘Omega’ komt met een grote (uitschuifbare) keukenunit incl gasstel + waterkraan in het voorste compartiment. Omega wordt ook geleverd met MagSafe connected Powerbrick, wat uw stroom doorgeeft naar de daktent, zodat u ook daar uw telefoon kunt laden en LED verlichting heeft.

Benieuwd naar de overige accessoires? Klik dan hier.

* Verwachte verkoopprijs 2020, eventuele wijzigingen voorbehouden. Exclusief kosten RDW inspectie, chassisnr inslag en tenaamstelling.

** Standaard wordt een UOT niet geleverd met een daktent. De keuze voor een daktent is voor iedereen en voor elke reis anders. Graag adviseren we u welke tent het beste in uw situatie geschikt is.